Produkzioa pausoz pauso
Osagaiak: 3 kiloentzarako
-18 arrautz
-48 koilara esne
-48 koilara azukre
-48 koilara oliba olioa
- limoiaren azala birrindua
-18 koilara anis
-12 koilara legamia
-3 kilo irina
- glass azukrea
-oliba olio virgen extra
Elaborazioa:
1.Pausoa : banandu gorringoak eta zuringoak, zuringoak elur puntuan jarri behar dira.
2.Pausoa: nahastu gorringoak ,esnea, azukrea, anisa eta limoiaren azala birrindua dena ondo nahastuta dagoenean zuringoei gehitu dena.
3.Pausoa: ondo nahastuta dagoenean dena irina bahetu eta pixkanaka pixkanaka bota, gero eskuekin landu behar da poliki.
4.Pausoa: orea egiten bukatzerakoan ondo luzatu behar da eta roskillei itxura eman behar zaie.
5.Pausoa : gero, frijitu behar dira olio ugarian eta su ertainean.
6.Pausoa: paper xurgatzailean jarri soberan dagoen olio kentzeko eta gero bukatzeko apaindu eta prestatu poltsetan saltzeko.
No hay comentarios:
Publicar un comentario