lunes, 15 de octubre de 2012

Produktu eta zerbitzuaren identifikazioa:

Egiteko moduak desberdinak izango dira, “lazito”forma eukiko dituzte.
Bi motatakoak egongo dira.
-normalak
-txokolatezkoak
Etxean egindakoak izando dira(eskuz)
Osagaiak merkeak dira eta egiteko modu erraza.
Gure prezioa: euro bat , bi motatako sei roskilak.

Gure diferentzia da esnea daramala eta emango diogun forma ere.

Prezio konpetentzia:

Rosquillas de Aragon

- hamabi roskila 4, 55 euro.
                               
Labean egiten dira eta esponjosoak geratzen dira.Hamabi eta hamabost centimetroko lodiera du eta borobilak dira.
Aste santuan eta gabonetan egiten dira.
Ohituraz azukreaz espolboreatzen dira.

Rosquillas caseras de vino

-24 unitate  4 euro

Egiten dira besteak besala baina ardoarekin.Ardoa botatzen da osagai guztiak nahastuta daudenenan.Frijitzen dira.
Bukatzerakoan azukretatik pasa behar dira.


Mini bolitas de rosquillas de leche condensada

-15 bola  5 euro

Oso goxoak dira esne kondentsatu asko daramatelako.Bolitak ezin dituzte izan hiru centímetro baino gehiago izan. Su berotan frijitzen dira eta hartzen duten kolorea ez da oso iluna.




Rosquillas de chocolate

-8 unitate  2 euro

Labean egiten dira 180º-tan.Forma manga batekin ematen zaio eta labean hamar hamabost minutu egoten dira.

Bitartean egiten da txokolatezko krema eta gero roskilak betetzen dira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario