miércoles, 7 de noviembre de 2012
Amia Matrizea
Barne analisia:
INDARRA: Roskilak oso azkar eta oso erraz egiten dira. Nahiko ekonimikoak dira, hau da, osagaiak ez dira oso gareztiak eta osagai gutxirekin roskila pillo ateratzen dira.
AHULEZIA: Zailtasunak, roskilak frijitzerakoan ireki daitezkela. Baita ere, roskilei forma ematerakoan kontu handiz ibili behar gara, itxura eta tamaina roskila guztietan berdina izatea. Ez dakigu zenbat denbora irauten duten egoera onean orduan egin behar ditugu eskatzen duten kopuruan
Kanpo analisia:
AUKERAK: Gure estrategia, roskilei forma erakargarri bat ematea da eta txokolatezkoak direnak apainduta joango dira. Baita ere, poltsetan pegatina batzuk jarriko ditugu eta baita ere kolorezko lazito bat. Gendea erosten asteko, lehenengo probatzeko emando diegu.
MEHATXUAK: roskilak oso tipikoak direla eta gendeari igual
desmotibatzen zaie erosteko. Kompetentzia handia dago beste talde batzuekin gauza erakargarriak egin dituztelako eta ez direlako hain tipikoak eta prezio baxuan daudelako orduan gendea beharbada nahiago du beste gauzak dastatzea.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario